onsdag 5. januar 2011

Napesalg!

Det er et nytt år, og det betyr at vi har hatt vareopptelling på Pinpoint.
Da så vi at vi fortsatt har mange utvendig gjengede surfacesmykker.


Vi har brukt innvendig gjengede smykker i noen år nå. Dette er både fordi smykker med denne gjengetypen er mer skånsom og enklere å bytte, og fordi man på disse stavene kan skru på disker og halvkuler.

På de fleste surfaceplasseringer er flate ender å foretrekke fordi det gir mindre sjanse for å henge seg fast i smykket. Å stadig komme borti et surfacesmykke kan irritere piercingen nok til at smykket vokser ut.


Den eneste surfaceplasseringen vi fortsatt setter runde kuler på, er nakke. Nakke (eller 'nape', som den kalles på engelsk), er den surfacepiercingen som gror best. Dette er takket være den tykke og stramme huden vi har i nakken.



Dette leder oss nå til månedens tilbud. For å få brukt opp disse utvendig gjengede surfacesmykkene vil vi i hele januar ha et kupongsalg på nakkepiercing (så lenge vi har smykker, ihvertfall). For en nape med utvendig gjenget smykke med vanlige kuler vil det koste 

500,- (inkludert standard rensemiddel)
(ordinær pris 810,-)

Om du vil få satt flere vil det koste 400,- i tillegg pr påfølgende piercing (i samme session, på samme person). Her kan du altså få deg en dobbel nape for bare 90,- mer en ordinær pris for én!! (eller en trippel for 1300,-)


Om du vil ha steiner på kulene vil det koste 50,- ekstra pr stk.

For å benytte deg av tilbudet må du printe kupongen nedenfor, eller ta et bilde av den med telefonen din, og fremvise den før du pierces. Vi minner om at vi har 18 års aldersgrense på surfacepiercing

(klikk på bildet for å se originalstørrelsen)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.