lørdag 5. februar 2011

Gull Fixed Gem Ring

Vi har et voksende utvalg med gullsmykker på Pinpoint, og vi kan bestille det meste. Denne neseringen med stein er det man kaller 'fixed gem ring' (finnes her i nettbutikken). Det vil si at steinen er loddet fast på den ene siden, så ringen må bøyes for å byttes. Fordelen med dette designet er at man ikke kan miste steinen, og den vil heller ikke vri seg så den peker feil vei.

Ringen er i 18 karat gult gull, med en hvit cubic ziconia i sariefatning. Man kan selvfølgelig bestille denne type smykke i hvitt og rødt gull også, og med diamanter og en rekke andre edelstener.


Man kan godt bruke gull som førstegangssmykke. Det beste er i så fall å bruke 18 karat, som er 75% gull og resten sølv og kobber. Men vi bruker også 14 karat i noen tilfeller (58,5% gull). Som i denne nesepiercingen, men hjertesmykke:


En ting man skal være klar over er at det smykket man pierces med ofte skal byttes til et mindre eller kortere når piercingen er grodd. Det kan derfor være greiest å få satt i titan når man pierces, og så heller bytte til gull senere når man vet nøyaktig hvilken størrelse smykke den grodde piercingen skal ha.

Christiane,
Pinpoint

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.