tirsdag 26. juli 2011

Siden fredag

Under fredagens bombing var Cristiano og Ina på studioet da det smalt. Ingen av dem kom heldigvis til fysisk skade, men vinduene våre ut mot Torggata ble knust inn:

 Skuffene med pakkede og sterile piercingsmykker på piercingrommet ut mot Torggata, hadde fått skuffer blåst ut fra veggen, og alt lå strødd. Å pakke alt dette på nytt er nødvenig:


 I tillegg til mye knust glass og rot, var også alle studioets overflater dekket av et lag med sort støv. Torggata ble evakuert etter bombingen, og Cristiano og Ina kunne ikke annet enn å forlate studioet. Oppryddningsarbeidet fikk vi først starte på igår.

 Med knust glass, rot og støv over alt var det klart at vi ikke kunne holde åpent som vanlig, men da vi kom på mandag etter en på mange måter vond helg, lå disse to lappene på disken vår. Vi ble virkelig sjokkert og såret over hvor lite respekt og empati enkelte kunne vise!:

 Telefonen ringte titt og ofte under gårsdagens oppryddning, og de fleste som både ringte på telefon og på døra virket sure og oppgitte over at vi ikke holdt åpent. Når det er sagt fikk vi også telefon, og facebookmeldinger, fra bekymrede kunder som lurte på hvordan vi ansatte hadde klart oss, og hvordan det hadde gått med studioet. Tusen takk, det setter vi veldig stor pris på!

Det ene smykkeskapet hadde blitt ristet av veggen, og hang såvidt fast i veggen i to skruer da vi kom. Det måtte taes ned, og ryddes ut av:


 Det ble veldig mye vasking!:


Vi er veldig glade for at ingen av våre ansatte, venner eller nære kom til skade, og vi kondolerer til alle pårørende. Dette har vært en vanskelig situasjon for veldig mange, og vi var "heldige" og slapp unna med materielle skader. Vi håper dere alle er i god behold!

Studioet åpner som vanlig igjen i morgen/onsdag 27. juli

- Pinpointcrewet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.