søndag 15. april 2012

"Learning to fly" body suspensionbok

Wings of Desire (WoD) har i 2012 vært aktive i hele 10 år, og vil feire denne milepælen ved å gi ut en bok.

Boka har vært et langtidsprosjekt, planlagt allerede siden starten av det norske kapittelet i historien om body suspension. Helene Fjell, WoDs offisielle fotograf, har vært med siden Håvve Fjell, grunnlegger av WoD, kom ut som fakir i 1991, og har fulgt hans arbeide i over to tiår. Man kan finne de fleste av suspensionene arrangert av WoD i hennes arkiver. Helenes unike bilder viser mer enn bare skjønnheten i en suspendert kropp, de klarer også å fange følelsen i øyeblikket.

Det finnes også et uttall av historier knyttet til personene på bildene. For å gi en liten følelse av hvordan de opplever en body suspension, inneholder boka utvalgte sitater fra noen av de som har blitt hengt opp av WoD. Forordet er skrevet av Håvves første mentor, Allen Falkner, og vår norske suspension pioneer, Håvve Fjell, skriver om historien og filosofien bak WoD.

Istedenfor å velge noen andre til å gi ut boka, har de valgt å gi den ut på eget forlag, PS Media. Ved å forhåndsselge boka gjennom crowdfunding, vil de kunne finansiere prosjektet, men de trenger da din hjelp!

1. Gå til http://www.ulule.com/wod/

2. Kjøp boka ved å følge de enkle instruksjonene på siden og be gjerne dine venner gjøre det samme

3. Bli glad når din signerte kopi kommer i posten i juli/august


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.