torsdag 29. desember 2011

Godt nyttår!

2011 har vært et begivenhetsrikt å for Pinpoint, både på godt og vondt. Vi ble lettere rammet av bomben 22. juli, men slapp unna personskader, og brukte heller ikke mange dagene på oppryddingsarbeidet.

Cristiano hadde sin siste periode som gjestepiercer hos oss, og åpnet tidligere i denne måneden sitt eget studio BorneoFlower i Sanremo i Italia.

Ikke lenge etter at Mikele hadde tatt over stafettpinnen, måtte han gjøre forandringer i planene, og er for tiden tilbake i Tokyo og jobber med sitt firma MAY Inc. som importerer og distribuerer smykker fra blant annet Anatometal, Gorilla Glass og Little Seven. Så fra å ha to fantastiske piercere på skift, hadde vi plutselig ingen! Vi har heldigvis hatt kyndig hjelp fra forskjellige gjester i løpet av høsten og vinteren, og jobber med å finne vår neste Pinpointer.

Men året har ikke bare vært negativt! Vi ser fortsatt økning i pågangen, både på studioet og i nettbutikken. Og det som gleder oss aller mest er å se hvor bevisste mange har blitt på kvalitet, og velinformerte om riktig etterbehandling og strekking av piercinger. Vi setter også stor pris på å se hvor mange av våre kunder som er tilbakevendende. Det er en bekreftelse for oss at vi gjør noe riktig.

I tråd med utviklingen i markedet, har vi i år besluttet at det er på tide med en liten prisøkning. Sist gang vi satte opp prisene på piercing var for tre år siden. Da gikk de opp med 10,- pr piercing, fordi vi begynte å bruke sterile hansker som koster 10,- paret. Før det har vi faktisk ikke økt prisene siden jeg (Christiane) begynte å jobbe på Pinpoint i 2002! Det blir selvfølgelig ikke snakk om mye, det blir noen tiere pr piercing, avhengig av plassering. Vi håper at prisøkningen ikke vil virke avskrekkende på våre kunder, og at dere forstår at det er nødvendig for at vi skal fortsette å kunne tilby dere det aller beste innen piercing og piercingsmykker.

Vi kommer også til å gå over til å gi med en liten H2Ocean saltvannsspray i stedet for øyedråper, fordi vi syns den er greiere og drøyere i bruk. Man kan fortsatt oppgradere til stor spray om man ønsker det.

Til slutt vil jeg takke alle våre kunder for deres støtte og tålmodighet i 2011, uten oppmuntring og bekreftelse fra dere ville vi ikke være det Pinpoint er i dag! Vi gleder oss til å se dere alle i 2012!!

Godt nyttår fra Christiane, Mari og Ina!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.